رژیم کتو به جای اینکه بر روی کالری شماری، محدود کردن حجم غذا، ورزش بیش از حد یا انگیزه بسیار زیاد تمرکز کند، نگاه متفاوتی به کاهش وزن و بهبود سلامتی دارد.
در ادامه با مجله سلامتی لیمومی همراه باشید تا به تمام سوالهای شما جواب بدهیم.
رژیم غذایی کتوژنیک هم ممکن است عوارض و مشکلات زیر را در افراد ایجاد کند. البته رژیم کتوژنیک برای بیشتر افراد سالم، بیخطر است اما تا زمانی که بدن به رژیم غذایی جدید عادت میکند، ممکن است عوارض اولیه داشته باشد.
میخواهم از پروتکلهای این رژیم پیروی کنم، چکار باید بکنم؟ باید حضوری ویزیت بشم یا بصورت مجازی؟ قادر به حذف اکثر مواد غذایی مثل برنج، نان، نشاسته و .. هستم ولی تمایلی برای حذف نوشیدنی خاص ندارم. آیا امکان بهره گیری از از این روش را دارا می باشم یا خیر؟
رژیم کتو با پروتئین بالا: مناسب برای افرادی که فعالیت بدنی شدید دارند
در هنگام خروج از کتو باید به میزان مصرف کربوهیدارت خود توجه کنید. میزان کربوهیدرات توصیه شده برای افراد، بسته به اهداف و سطح فعالیت آنها متفاوت است.
آجیل و دانهها: بادام، گردو، تخم کتان، تخمه کدو، دانه چیا و…
افرادی که از رژیم کتو پیروی میکنند، ممکن است درمعرض خطر بیشتری برای ابتلا به کمبود منیزیم باشند.
کتون ملکولی حاوی چربی است که در زمان نبود قند در بدن تولید میشود تا به عنوان سوخت برای تامین انرژی استفاده شود.
بهتر بتوانید قند خون و در نتیجه دیابت خود را کنترل کنید.
توقف کتو، به مدت زمانی که از کتو استفاده کردهاید نیز بستگی دارد. بخش زیادی از وزن از دست رفته هنگام حذف کربوهیدراتها، وزن آب است.
برای شروع این رژیم حتما باید پزشک خود را در جریان بگذارید؛ مخصوصا اگر در مراحل حساس زندگی مثلا سن رشد، دوران بارداری و شیردهی هستید.
پاسخ به این سوال به شرایط گوناگونی بستگی دارد! زیرا با توجه به شرایط بدنی شما هر کدام از رژیمهای کتو میتوانند فواید بیشتری برایتان داشته باشند.
خروج از کتو چگونه است؟ افرادی که رژیم کتو داشتهاند، به خوبی میدانند خروج از رژیم کتوژنیک مانند هر رژیم دیگری اگر به صورت اصولی انجام نشود، غذا کتوژنیک وزن کم شده را برمیگرداند.